28 Eylül 2015 Pazartesi

Hilti Pasif Yangın Durdurucu - Uzman Uygulayıcı Bayi






19.12.2007 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik (27.11.2007 - 2007/12937) ile bu ürünlerinin kullanılması kanuni olarak zorunlu hale getirilmiştir. Ayrıca sigorta firmaları tarafından, bu ürünlerin kullanılması halinde ciddi oranda prim indirimleri uygulanmaktadır. Uzman teknik ekibimizin de desteği ile size bu konuda mümkün olan en iyi hizmeti vermek arzusundayız.

Genleşme esaslı yangın durdurucu köpükler
Çoklu intümesan sargı
Yangın durdurucu derz dolgu spreyi 
Taş yünü panel boyası ve mastiği
Yangın durdurucu esnek tuğla ve yastık


Hilti yangın durdurucu ürünleri dünyanın her yerinde büyük bir ilgi ile kullanılmaktadır. Aynı zamanda bu ürünler milyonlarca testten geçmiş ve onaylanmış ürünlerdir. Yangın birçok insanın hayatını tehlikeye atmaktadır. Aynı zamanda büyük çapta mal kaybına da neden olmaktadır. Bu yüzden yangın durdurucu ürünler herkes için oldukça önemli bir noktada bulunmaktadır.

Pasif yangın durdurucu ürünler betonarme, tuğla, alçı gibi yerlerde etki göstermektedir. Bu yüzden kullanım alanı oldukça avantaj sağlamaktadır. Fakat Hilti markasına sahip olması da kalitesini yükseltmekte, avantajını iki katına çıkarmaktadır. Fakat bu ürünlerin kullanım alanlarını ve nasıl kullanıldıklarını iyi bilmek gerekir. Ürünlerin nasıl kullanılacağını bilmek aynı zamanda avantajını da artırmaktadır.

Hilti yangın durdurucular dünyanın her yerinde güvenle kullanılmaktadır. Kullanımında hiçbir tehlike bulunmamakla beraber her zaman ilk tercih edilen olmayı başarmaktadır. Böylece yangın söndürmede tam bir profesyonellik ortaya çıkarmaktadır. Böylece yangınlar oldukça kısa sürede söndürülerek hem can hem de mal kaybını oldukça büyük oranda önleyerek insanlara yardım etmektedir.

Teklif ve Detaylı bilgi için;  

ACA Teknik İnşaat Mimarlık Tic. A.Ş.

info@acainsaat.com.tr

Paşaalanı Mh. Serkan Cd. 89/A Karesi - BALIKESİR

0266 239 88 99

www.acainsaat.com.tr