17 Haziran 2014 Salı

WEBER BALIKESİR Bayi - ACA İnşaat Mimarlık A.Ş.

 Weber, kuruluşundan bugüne sektörde kalite ve güven ile anılmakta , Türkiye’nin her noktasındaki şantiyelerde yapı yüzeyleri ile ilgili sorunlara kesin çözümler getirmekte, geniş ürün yelpazesindeki özel amaçlı ürünleri ile her türlü sorunu çözüme ulaştırmaktadır.

Seramik yapıştırıcıları ve derz dolguları, dış cephe boya ve kaplamaları, dış cephe ısı yalıtım sistemleri, su yalıtım ürünleri, tamir -tesviye ürünleri ve iç cephe boyaları gibi geniş ürün portföyüne sahip olan Weber, Mart 2008’de Maxit Grubu’nun Saint-Gobain tarafından tüm dünya genelinde satınalınması sonrasında beton, tamir ve koruma sitemleri , şantiye genel malzemeleri, mastikler ve zemin sistemleri gibi yeni ürün gruplarını da portföyüne ekleyerek çözüm seçeneklerini daha da genişletmiştir. 
Weber, Türkiye’de toplam 5 fabrika8 bölge temsilciligi, 600’e yakın bayi ve güçlü satış ekibi ile hizmet vermektedir.Faaliyet gösterdiği tüm alanlarda teknolojik liderliğini pazarın gelişimi için kullanan Weber, gelişen teknolojik imkanlar ve uluslararası know-how desteği ile sektöre faydalı, kullanıcı ihtiyaçlarına cevap veren, uygulama kalitesini artıran, çevreye ve insan sağlığına duyarlı ürünler geliştirmektedir.
Weber, bir ilke olarak benimsediği yeni ve rekabetçi çözümler hedefleyen yapısını müşteri memnuniyetini önde tutarak ISO 9001:2008 belgesi ile tescillemiştir. Müşterileri için "kaliteli ürün ve üstün hizmet anlayışı"nı benimsemiş olan Weber, "insana ve yaşadığı çevre"ye verdiği önemi de gösterebilmek için ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ile OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi'ni  tesislerinde yapılandırarak mevcut ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi'ne entegre etmiştir. Weber'de her ürün üretildiği andan kullanıcısına ulaştığı ana kadar her süreçte yüksek kalite günvencesine sahiptir. Bu ürünlerin üretildiği alanlarda da insana ve çevreye etki edebilecek her türlü risk belirlenmekte ve gerekli tedbirler alınmaktadır. Weber'de çalışma refahının artırılması için en alt seviyeden en üst seviyeye kadar tüm Weber çalışanları büyük hassasiyet göstermektedir.

WEBER: İŞİNİZİ DESTEKLEYEN DÜNYA ÇAPINDA BİR UZMANLIK

  • Müşterilerimize yakınlık
    • Ürün ve servislerimize  kolay erişimi sağlayan yaygın üretim ve satış noktası ağı
    • Müşterilerimizin ihtiyaçlarını daha iyi anlayabilmek için onların işleri hakkında geniş bilgi birikimi
    • Verimlilik, kalite ve rekabetçiliği sağlamak için müşterilerimizin yenilik sürecine dahil edilmesi  
  • Yerel bilgi birikimi ve uluslararası deneyime dayalı yenilikçi çözümler ve servisler
    • Ürünlerin haricinde uygun servislerle desteklenen çözümler
    • Şantiyelerde rahat uygulanan ve verimi artıran yenilikçi ürünler
    • Ürün seçimini ve lojistiği rahatlatan değerli ürünler
    • Yeni çözümlerle ilgili müşterilerimiz için etkin eğitim programları                                                                                                  
  • Çevreci yaklaşımlar
    • Uluslararası ve yerel düzenlemelere paralel, seçilmiş bileşenlerden oluşan ürünler
    • Sürekli iyileştirme için ürünlerimizin yaşam döngüsünün sürekli analizi
    • Yaygın üretim ağı sayesinde daha az trafik kirliliği
    • Enerji tasarrufuna katkı sağlayan dış cephe ısı yalıtım sistemleri
www.acainsaat.com.tr

ACA Teknik İnşaat Mimarlık Tic. A.Ş.

TEL. 0266 239 88 99






























Balıkesir Su Yalıtım, Weber ana bayi, balıkesir ısı yalıtım

13 Mayıs 2014 Salı



Mikro Fiber Donatı - Saha Betonu  




     Günümüzün şartları ve tüketim toplumunun bir aksiyonu olarak endüstriyel yapılar ve üretim tesisleri inşaatları  büyük bir pazar oluşturmaktadır. 

Yapıların tabanını ve etrafını oluşturan alanları inşaa etmenin farklı yolları vardır. Kilit parke ve asfalt bu üretimi yapabileceğimiz materyaller olsada fiyat ve mukavemet açısından  çimento bazlı saha betonu en rantabıl seçenektir.

Saha betonunu uygulamanın incelikleri ise şöyledir ;

Bitkisel toprağın alındığı zemin dolgu malzemesi ( ince mıcır ) ile dolgu yapılarak kompaktör yardımı ile ıslatılarak sıkıştırılmalıdır. Hazırlanan zeminin donatısı yakın geçmişe kadar hasır çelik ( çesan ) ile yapılmaktaydı , hasır çelikler sıkıştırılmış zemine değmeyecek şekilde pas payı bırakılarak yapılacak alana yerleştirildikten sonra alan için kalıp oluşturma işlemi örnek olarak 15 cm. lik alan için tercihen alüminyum kalıp ile yapılmaktadır. 

Hasır çelik sağlam olsa bile betonun sadece bir kısmına temas etmektedir ve esnekliği yoktur.

Konu başlığımız olan mikro fiber donatı ise betonun içine m3 başına  4 kg. gelecek şekilde homojen bir şekilde karıştırılır. Bu karışım yapılacak saha betonunun her alanına donatı sağlamış olacak ve aynı zamanda esneklik kazandıracaktır. Mikro Fiber Donatı yapılan bütün testlerde ise hasır çelik ile yapılan zeminlerin mukavemet oranlarının üstüne çıkmıştır.

Saha betonlarının en büyük sorunu olan çatlakları tarihe gömen bu ürün  ne yazık ki  şu an için ülkemizde henüz üretilmemektedir. 

Biz ACA İnşaat olarak bu uygulamaya  başladık. Değişen dünya ve değişen inşaat teknolojilerinin hayatımızı kolaylaştırırken bizlere insanlığımızı unutturmaması temennisi ile hepinize yazımı okuduğunuz için teşekkür eder. Saygılarımı sunarım . 


Ahmet ACAROĞULLARI 

ahmet@acainsaat.com.tr

www.acainsaat.com.tr

www.weber.com.tr

www.forta.com.tr







30 Ocak 2014 Perşembe

ipard -TKDK - YAPIM UZMANI - ACA Teknik İnşaat Mimarlık Tic. A.Ş.





Balıkesir TKDK'den yatırımcılara danışman firma uyarısı



Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Balıkesir İl Koordinatörü Mesut Filizciler, 13. çağrı döneminin başladığını belirterek, yatırımcıların danışman firmaları seçerken mesleki yeterlilikleri konusunda dikkatli olmaları uyarısında bulundu. Filizciler, "Bazı danışman firmaların, 'TKDK'de falan uzmanı tanıyorum, projenizi çıkarırım.' dediği şeklinde duyumlar alıyoruz. Bunlar hiçbir şekilde gerçekleri yansıtmıyor. Bu tür çirkin iftira ve yalanları içeren davranışları sürdürenler hakkında, cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacağız." dedi.

Danışman firmaların mesleki yeterliliğe sahip, işinin ehli, dürüst ve daha önce benzer projeler hazırlamış olanlardan seçilmesinin daha isabetli olacağını belirten İl Koordinatörü Filizciler, "Danışmanların çağrı ilanlarıyla ilgili olarak kurumun sitesindeki başvuru koşullarını, bilgilendirme dökümanlarını ve teknik proje hazırlama rehberlerini çok dikkatli okumaları gerekir. Projelerin teslimi için son günü beklemek yerine 15 günlük teslim süresinin kullanılması, hem sıkışıklıkları hem de hataları büyük ölçüde azaltacaktır." şeklinde konuştu. Kurum personelinin herkese nitelikli kamu hizmeti sunma konusunda gayret sarfettiğini söyleyen Filizciler, "Ancak bazı danışmanların, resmî hitap tarzının dışında edebe aykırı bir üslupla diyalog kurmaya çalıştıklarına, personelin göstermiş olduğu ilgi ve saygının suistimal edilerek menfaate dönüştürülmeye çalışıldığına şahit olduk. Dolayısıyla bu husus kabul edilemez ve personelimizi üzmektedir." dedi. Bazı danışmanların, yalan ve yanlış yönlendirmelerle yatırımcıları yanılttığını aktaran Mesut Filizciler, şöyle devam etti: "Bazı firmaların, 'TKDK'de falan uzmanı tanıyorum, işinizi hallederim. Ben koordinatör beyle çok samimiyim, projenizi çıkarırım. Benim bakanlıkta üst düzey tanıdıklarım var projenizi geçiririm'. diyerek menfaat temin etmeye çalıştıklarıyla ilgili duyumlar alıyoruz. Bunlar hiçbir şekilde gerçekleri yansıtmıyor. Böyle iş ve işlemlerin yapılması asla mümkün değil. Sonuçta hibe veren bir kurumuz, dolayısıyla projesi geçmediği için ya da farklı mülahazalarla bu ve benzeri iftiralara zaman zaman maruz kalabiliyoruz. Bu tür çirkin iftira ve yalanları içeren davranışları sürdürenler hakkında hukuki işlem başlatıp suç duyurusunda bulunacağız."

TKDK personelinin herkese eşit mesafede olduğunu ve kimseye özel bir tutum içerisine giremeyeceklerini dile getiren Filizciler, "Kim doğru proje hazırlamış, çağrı rehberine uygun hareket etmişse o kişinin projesi geçmeye namzettir. Aksi takdirde hiç kimsenin uygun olmayan bir projeyi geçirmesi de mümkün değildir. Balıkesirimiz'e yatırımı düşünen her dürüst ve istekli müteşebbise yardımcı olmak boynumuzun borcudur. Bu yüzden hiç farklı yollara tevessül etmeye gerek yok, herkese kapılarımız açık." ifadelerini kullandı.





Hakkımızda
 

ACA İnşaat, çalışan ve işverenlerinin kendisiyle gurur duyabileceği bir kurum olmak için, tüm iş süreçlerinde kurumsal değerleri doğrultusunda hareket eder. ACA İnşaat yarım asırlık deneyimini ve bilgi birikimini müşterilerinin faydası için değerlendirmeyi ve yeni nesillere aktarmayı kurumsal bir görev olarak görür.

1960 yılında dedemiz Ahmet ACAR 'ın  yaptığı ilk bina ile sektöre resmi olarak adımını atan firmamız, kuruluşundan bu güne birçok projeyi eksiksiz tamamlamıştır.
         1980 yılından 2000 yılının başlarına kadar taahhüt işlerine ağırlık veren firmamız  kamu kurumlarının taahhüt işlerinin yanı sıra birçok fabrika , sanayi projesi , konut projesi  ve  özel projeyi de başarı ile bitirmiştir.
         2009 yılında kurumsal çözümler üretmek adına adım atan firmamız  güncel bilgiyi , en yeni yapı teknolojilerini , dinamizmi , ailenin 3. neslini temsil eden genç enerjiyi ve yılların tecrübesini birleştirerek ; ACA İnşaat Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi ne dönüştü.   



Yapımını tamamladığımız Süt ve Besi Çiftliği

  

Ayrıntılı bilgi için lütfen web sitemizi ziyaret ediniz.    

www.acainsaat.com.tr


ACA İnşaat Mimarlık Ticaret A.Ş.

Tel     :  0 266 239 88 99
Gsm   :  0 532 739 30 99





28 Ocak 2014 Salı

ACA inşaat mimarlık A.Ş. services - hizmetlerimiz








  Hizmetlerimiz ;




  •  Fabrika İnşaatı ve Endüstriyel Yapı

“Doğru mühendislik ile tasarımı yapılmış, kaliteli malzeme kullanılmış ve tekniğine uygun şekilde inşa edilmiş fabrika inşaatı güvenlidir” ACA İNŞAAT için güvenli hız, güvenli kalite ve ekonomiklik çok önemlidir, Fabrika inşaatı gibi sanayi yapılarında gerçek farkları bu etkenler  oluşturur. ‘’
-          Betonarme karkas fabrika ve depo inşaatı
-          Betonarme prefabrik taşıyıcı sistemli fabrika binaları inşaatı
-          Çelik konstrüksiyon taşıyıcı sistemli sanayi tesisleri inşaatı
-          Depo ve çeşitli kullanım amaçlarına uygun endüstri yapıları inşaatı
-          Özel imalat patlayıcı depoları
-          Özel imalat patlayıcı üretim tesisleri

  •  Konut İnşaatı

’İnşaat alanındaki uzmanlığımız ile yaşam standartlarını üst seviyelere taşımak, toplum, çevre ve ekonomiye somut ve sürdürülebilir katma değerler sağlayan konut projeleri geliştirmekteyiz.’’
-            
         Bina inşaatları
     Villa inşaatları
                 Tadilat ve dekorasyon işleri
   Yalıtım ve mantolama sistemleri
 




  •  Proje Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri

         ‘’ACA İnşaat Dahil olduğu projelerde; süre, maliyet ve kalite açısından, müşteri hedeflerine bağlı optimize edilmiş çözümler sunar.Mevcut organizasyon yapılarını; mimari tasarım, proje planlama ve inşaat süreçlerinin farklı aşamalarında, belirli ihtiyaçlar kapsamında desteklemek isteyen müşterilerimiz, proje yönetimi danışmanlık hizmetimizi tercih etmektedirler. ‘’
-         Ruhsat ve uygulama projelerinin hazırlanması
-          Gerekli inşaat izinlerinin alınması
-          Keşif ve maliyet hesapları
-          İhale dokümanlarının hazırlanması
-          Planlama ve kalite kontrol




  •  TKDK Projeleri

 Projelerin Hazırlanması
-          İnşa edilecek tarımsal yapılara yönelik, taleplere, ihtiyaçlara ve mevzuata uygun şekilde mimari projelerin ( Vaziyet Planı, Statik, Sıhhi, Betonarme ve Elektrik Tesisatı) çizilmesi hizmetidir.

Hibe Projelerinin Hazırlanması
- Teknik Projenin Hazırlanması
- İş planın Hazırlanması
- Başvuru Dosyası Hazırlanması ve Başvuru Yapılması

İnşaat Yapımı

-          Yatırımcı ile yapılacak sözleşme kapsamında ve sözleşme ekindeki teknik şartnameye sadık kalınarak anahtar teslimi hayvancılık işletmelerinin yapılmasına yönelik faaliyetleri kapsar.

  • GÜÇLENDİRME VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ


Bina Güçlendirme
Depreme karşı binaların güçlendirilmesi uzmanlık ve titizlik gerektiren bir çalışmadır. ACA İnşaat yapınızın  depreme dayanıklı hale gelmesi için son yönetmeliklere göre projelendirilmesi ve uygulamasının yapılması konusunda deneyimli kadrosu ile komple hizmet vermektedir.
Bina güçlendirme projeleri firmamız tarafından hazırlanır. ACA İnşaat , mevcut yapının taşıyıcı sistemi bilgisayar ortamında statik açıdan çözer ve güvenli değerlere ulaşması için gerekli çalışmaları yapar. Bu çalışmalar sonucunda ortaya çıkan proje uygulanır bunun adı güçlendirme projesidir.

Kentsel Dönüşüm
Kentsel gelişmenin toplumsal ekonomik ve mekansal olarak yeniden ele alındığı ve kentteki sorunlu alanların sağlıklı ve yaşanabilir hale getirilmesi için yıkıp yeniden yapma canlandırma sağlıklaştırma veya yeniden yapılandırma için proje üretilmesi ve uygulama yapılmasıdır. Özetle kentsel dönüşüm bir kentin dokusunu bozan sorunların giderilmesi anlamına geliyor.
Yürürlüğe giren 6306 sayılı kanunla birlikte bilgisizlik, maddi yetersizlikler veya yürürlükte olan kat malikleri kanunu gibi kanunlar nedeniyle tahliye, yıkım ve yenileme veya güçlendirme çalışmaları yapılamayan yapılara uygulama kolaylığı sağlanmıştır.
ACA İnşaat; bu uygulamaları müşterileri için başlangıcından yapının kat maliklerine teslim edilmesine kadar olan süreci takip edip ve eksiksiz şekilde tamamlar.












21 Ocak 2014 Salı

ACA İnşaat Mimarlık Ticaret A.Ş.



  
 ACA Teknik İnşaat Mimarlık Ticaret A.Ş.



Hakkımızda
 
ACA İnşaat, çalışan ve işverenlerinin kendisiyle gurur duyabileceği bir kurum olmak için, tüm iş süreçlerinde kurumsal değerleri doğrultusunda hareket eder. ACA İnşaat yarım asırlık deneyimini ve bilgi birikimini müşterilerinin faydası için değerlendirmeyi ve yeni nesillere aktarmayı kurumsal bir görev olarak görür.
1960 yılında dedemizin  yaptığı ilk bina ile sektöre resmi olarak adımını atan firmamız , kuruluşundan bu güne birçok projeyi eksiksiz tamamlamıştır.
         1980 yılından 2000 yılının başlarına kadar taahhüt işlerine ağırlık veren firmamız  kamu kurumlarının taahhüt işlerinin yanı sıra birçok fabrika , sanayi projesi , konut projesi  ve  özel projeyi de başarı ile bitirmiştir.
         2009 yılında kurumsal çözümler üretmek adına adım atan firmamız  güncel bilgiyi , en yeni yapı teknolojilerini , dinamizmi , ailenin 3. neslini temsil eden genç enerjiyi ve yılların tecrübesini birleştirerek ;
ACA İnşaat Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi ne dönüştü.       







       


         

           



YAVAŞÇALAR A.Ş.                 ( Patlayıcı ve Mühimmat Fabrikaları )
ALBAYRAK HOLDİNG               ( Renovasyon İşleri )
ASİL TARIM A.Ş.                      ( Merkez Ofis Binası ve Depolar )
VARAKA KAĞIT A.Ş.                ( Özel yalıtım yapılması ve Restarasyon İşleri )
Y SÜT ÜRÜNLERİ                     (Süt ve Besi Çiftiliği Yapım İşleri )
PEKER TAVUKÇULUK              ( Tavuk Çiftlikleri Yapım İşi )
TURGAYGİL TAVUKÇULUK 
ÖZEL VİLLA PROJELERİ






Balıkesir Üniversitesi Kampüs Meslek Yüksek Okulu İnşaatı
Balıkesir Polis Evi İnşaatı
Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Meslek Yüksek Okulu İnşaatı
Balıkesir İvrindi Devlet Hastanesi İnşaatı
Tekirdağ Anadolu Lisesi Yurt İnşaatı
Balıkesir  Merkez Adnan Menderes Lisesi İnşaatı
Balıkesir  Merkez İl Genel Meclis ve Daimi Encümen Salonu İşi
Balıkesir  Merkez Hükümet Konağı Onarım İnşaatı
Balıkesir  Bigadiç 300 Yataklı Öğrenci Yurdu İnşaatı

Balıkesir  Manyas  Esen  Yeniköy Yüzey Drenaj i
şi
Balıkesir  - Manyas 10 Daireli Polis Lojmanı İnşaatı
Balıkesir  Sındirgı 8 Daireli Polis Lojman İnşaatı
Savaştepe Özel İdare Loj. Dükkan ve Büro İnşaatı
Manyas Belediye Hizm. Binasi ve Bahce Tanzim İşi
Balıkesir  Merkez 52 Daireli Maliye Loj. Onarim İşi
Balıkesir  Merkez İl Genel Meclis Salonu Dekorasyon İşi
Susurluk  Gobel Mezbaha Isi
İvrindi  Korucu Telefon ve Hizmet Binasi Insaati
Balıkesir -   Bigadiç  Hisarkoy Kaplica Tesisi Insaati
Balıkesir  Bigadiç  İskeleköy Belediye Hizmet Binası,Dügün Salonu ve İs Hanı İnşaatı
Balıkesir  Edremit  Akçay Ilıca Eğitim Mer.Gazino,Yemekhane,Loj. İnşaat ve İç Dekorasyon İşi
Balıkesir  Merkez Orman Bölge Müdürlüğü Eski idare Binasının Eski Eser Niteligindeki  Restorasyon ve Dekorasyon İnşaatı
Balıkesir  Sindirgi Merkez Öğretmen Evi İnşaatı
Balıkesir  Merkez Belediye T.E.K. Binası Restorasyon İnşaatı
Balıkesir  Dursunbey S.Y.D. Vakfı  400 Kişilik Öğr. Yurdu 2.  İnşaatı
Balıkesir  Bigadiç  Yağcılar İlköğretim Okulu İnşaatı
Balıkesir Ayvalık  Altınova Devlet Hastanesi İkmal İnşaatı    










Tel                          + 90 (266) 239 88 99

Gsm                        + 90 (532) 720 13 19

E-mail                     info@acainsaat.com.tr - bilgi@acainsaat.com.tr

Web.                       www.acainsaat.com.tr













TKDK – İNŞAAT – BALIKESİR –FABRİKA – EV –MİMARLIK – balıkesirde – inşaat – tkdk projeleri – en iyi –inşaat - yapı TKDK – İNŞAAT – BALIKESİR –FABRİKA – EV –MİMARLIK – balıkesirde – inşaat – tkdk projeleri – en iyi –inşaat - yapı TKDK – İNŞAAT – BALIKESİR –FABRİKA – EV –MİMARLIK – balıkesirde – inşaat – tkdk projeleri – en iyi –inşaat - ACA İnşaat Mimarlık Ticaret A.Ş. yapı TKDK – İNŞAAT – BALIKESİR –FABRİKA – EV –MİMARLIK – balıkesirde – inşaat – tkdk projeleri – en iyi –inşaat - yapı TKDK – İNŞAAT – BALIKESİR –FABRİKA – EV –MİMARLIK – balıkesirde – inşaat – tkdk projeleri ACA İnşaat Mimarlık Ticaret A.Ş.– en iyi –inşaat - yapı TKDK – ACA İnşaat Mimarlık Ticaret A.Ş.İNŞAAT – BALIKESİR –FABRİKA – EV –MİMARLIK ACA İnşaat Mimarlık Ticaret A.Ş. – balıkesirde – inşaat – tkdk projeleri – en iyi –inşaat - yapı TKDK – İNŞAAT – BALIKESİR –FABRİKA – EV ACA İnşaat Mimarlık Ticaret A.Ş.–MİMARLIK – balıkesirde – inşaat – tkdk projeleri – en iyi –inşaat - yapı









20 Ocak 2014 Pazartesi

TKDK Projeleri - Yapı Uzmanı - ACA İnşaat Mimarlık A.Ş.




ACA İnşaat A.Ş. 50 yıllık tecrübesini canlı hayvan sektöründe göstermeye devam ediyor !! Hızlı,Ekonomik,projeye uygun,yalıtımlı ve Sağlam Tkdk Projeleri yapıyoruz.

20 Ocak 2014 

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Türkiye Cumhuriyeti adına Avrupa Birliği’nin katılım öncesi mali yardım aracı olan IPA’nın Kırsal Kalkınma Bileşeni kapsamında uygulanacak yatırımlara ilişkin 12.başvuru ilanına çıktı.


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Türkiye Cumhuriyeti adınaAvrupa Birliği'nin katılım öncesi mali yardım aracı olan IPA'nın Kırsal Kalkınma Bileşeni kapsamında uygulanacak yatırımlara ilişkin 12.başvuru ilanına çıktı.
Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı'nın ilgili kuruluşu olan TKDK, IPA'nın Kırsal Kalkınma Bileşeni kapsamında çıktığı 12. başvuru ilanıyla Türkiye'nin katılım öncesi dönemdeki öncelikleri ve ihtiyaçlarını dikkate alarak, sürdürülebilir kalkınmayı sağlamak için kapasite oluşturmayı hedefliyor.
İşletmeleri Avrupa Birliği standartlarına yükseltmeyi amaçlayan TKDK, Avrupa Birliği Kırsal Kalkınma (IPARD) Fonları ile Ortak Tarım Politikası ve gıda güvenliği, veterinerlik ve bitki sağlığı ile ilgili alanlara ilişkin topluluk standartlarının uygulanması ve tarım sektörünün sürdürülebilir adaptasyonuna katkı sağlanması, tarım-çevre tedbirlerinin ve yerel kırsal kalkınma stratejilerinin uygulanması için hazırlık niteliğinde faaliyetlere katkı sağlanması, kırsal ekonominin gelişimini destekleyerek, kırsal alanların sürdürülebilir kalkınmasına katkı sağlanması amaçlanıyor.
Faydalanıcılara uygun harcamalar karşılığında sağlanacak olan mali desteğin kaynağı, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş-finansmanından oluşturulan IPARD Programı fonundan aktarılacak. Bu destek 'Kamu Katkısı' olarak adlandırılıyor. Bu kamu katkısı, program çerçevesinde gerçekleşmiş yatırımlar için geri ödemesiz olarak kullandırılacağı belirtildi.
Başvuru çağrı ilanı kapsamında desteklenecek tedbirler, alt tedbirler ve eksen bazında dağıtılacak toplam destek bütçesi ise 488 milyon 772 bin 128 lira olarak belirlendi.
Çağrı ilanı kapsamında destek almak amacıyla başvuruların yapılacağı ve yatırımın uygulanacağı Afyonkarahisar, AğrıAksarayAmasyaAnkaraArdahanAydın,Balıkesir,Balıkesir ,Balıkesir,Balıkesir,Balıkesir,Balıkesir,Balıkesir,Balıkesir, BurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırElazığ,ErzincanErzurumGiresunHatayIspartaKahramanmaraşKaramanKars,KastamonuKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuşNevşehir,OrduSamsunSivasŞanlıurfaTokatTrabzonUşakVan ve Yozgat illerinde tedbir kapsamında başvuru alınabilecek.
12. başvuru çağrı ilanı kapsamında hazırlanacak başvurular 10 Şubat 2014 tarihi saat 09.00'dan itibaren, yatırımın uygulanacağı ilde bulunan TKDK il koordinatörlüklerinde kabul edilmeye başlanacak. Başvuruların son teslim tarihi ise 10 Mart 2014 saat 21.00'e kadar devam edecek. 

ACA İnşaat A.Ş. BALIKESİR TKDK
ACA İnşaat A.Ş. BALIKESİR TKDK