28 Ocak 2014 Salı

ACA inşaat mimarlık A.Ş. services - hizmetlerimiz








  Hizmetlerimiz ;




  •  Fabrika İnşaatı ve Endüstriyel Yapı

“Doğru mühendislik ile tasarımı yapılmış, kaliteli malzeme kullanılmış ve tekniğine uygun şekilde inşa edilmiş fabrika inşaatı güvenlidir” ACA İNŞAAT için güvenli hız, güvenli kalite ve ekonomiklik çok önemlidir, Fabrika inşaatı gibi sanayi yapılarında gerçek farkları bu etkenler  oluşturur. ‘’
-          Betonarme karkas fabrika ve depo inşaatı
-          Betonarme prefabrik taşıyıcı sistemli fabrika binaları inşaatı
-          Çelik konstrüksiyon taşıyıcı sistemli sanayi tesisleri inşaatı
-          Depo ve çeşitli kullanım amaçlarına uygun endüstri yapıları inşaatı
-          Özel imalat patlayıcı depoları
-          Özel imalat patlayıcı üretim tesisleri

  •  Konut İnşaatı

’İnşaat alanındaki uzmanlığımız ile yaşam standartlarını üst seviyelere taşımak, toplum, çevre ve ekonomiye somut ve sürdürülebilir katma değerler sağlayan konut projeleri geliştirmekteyiz.’’
-            
         Bina inşaatları
     Villa inşaatları
                 Tadilat ve dekorasyon işleri
   Yalıtım ve mantolama sistemleri
 




  •  Proje Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri

         ‘’ACA İnşaat Dahil olduğu projelerde; süre, maliyet ve kalite açısından, müşteri hedeflerine bağlı optimize edilmiş çözümler sunar.Mevcut organizasyon yapılarını; mimari tasarım, proje planlama ve inşaat süreçlerinin farklı aşamalarında, belirli ihtiyaçlar kapsamında desteklemek isteyen müşterilerimiz, proje yönetimi danışmanlık hizmetimizi tercih etmektedirler. ‘’
-         Ruhsat ve uygulama projelerinin hazırlanması
-          Gerekli inşaat izinlerinin alınması
-          Keşif ve maliyet hesapları
-          İhale dokümanlarının hazırlanması
-          Planlama ve kalite kontrol




  •  TKDK Projeleri

 Projelerin Hazırlanması
-          İnşa edilecek tarımsal yapılara yönelik, taleplere, ihtiyaçlara ve mevzuata uygun şekilde mimari projelerin ( Vaziyet Planı, Statik, Sıhhi, Betonarme ve Elektrik Tesisatı) çizilmesi hizmetidir.

Hibe Projelerinin Hazırlanması
- Teknik Projenin Hazırlanması
- İş planın Hazırlanması
- Başvuru Dosyası Hazırlanması ve Başvuru Yapılması

İnşaat Yapımı

-          Yatırımcı ile yapılacak sözleşme kapsamında ve sözleşme ekindeki teknik şartnameye sadık kalınarak anahtar teslimi hayvancılık işletmelerinin yapılmasına yönelik faaliyetleri kapsar.

  • GÜÇLENDİRME VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ


Bina Güçlendirme
Depreme karşı binaların güçlendirilmesi uzmanlık ve titizlik gerektiren bir çalışmadır. ACA İnşaat yapınızın  depreme dayanıklı hale gelmesi için son yönetmeliklere göre projelendirilmesi ve uygulamasının yapılması konusunda deneyimli kadrosu ile komple hizmet vermektedir.
Bina güçlendirme projeleri firmamız tarafından hazırlanır. ACA İnşaat , mevcut yapının taşıyıcı sistemi bilgisayar ortamında statik açıdan çözer ve güvenli değerlere ulaşması için gerekli çalışmaları yapar. Bu çalışmalar sonucunda ortaya çıkan proje uygulanır bunun adı güçlendirme projesidir.

Kentsel Dönüşüm
Kentsel gelişmenin toplumsal ekonomik ve mekansal olarak yeniden ele alındığı ve kentteki sorunlu alanların sağlıklı ve yaşanabilir hale getirilmesi için yıkıp yeniden yapma canlandırma sağlıklaştırma veya yeniden yapılandırma için proje üretilmesi ve uygulama yapılmasıdır. Özetle kentsel dönüşüm bir kentin dokusunu bozan sorunların giderilmesi anlamına geliyor.
Yürürlüğe giren 6306 sayılı kanunla birlikte bilgisizlik, maddi yetersizlikler veya yürürlükte olan kat malikleri kanunu gibi kanunlar nedeniyle tahliye, yıkım ve yenileme veya güçlendirme çalışmaları yapılamayan yapılara uygulama kolaylığı sağlanmıştır.
ACA İnşaat; bu uygulamaları müşterileri için başlangıcından yapının kat maliklerine teslim edilmesine kadar olan süreci takip edip ve eksiksiz şekilde tamamlar.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder